Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Αν οι πένες σας διψούν για μελάνι…





Οι ψηφιακές εκδόσεις Αρχίγραμμα, ανοίγουν ξανά τον δίαυλο επικοινωνίας με τους συγγραφείς και τους αναγνώστες και μετατρέπουν τον ιστότοπο arxigramma.wordpress.com, σιγά σιγά, σε πλατφόρμα ελεύθερης μετάδοσης της λογοτεχνίας, της δημιουργίας και των ιδεών, στο κοινό, εκεί δηλαδή απ’ όπου πηγάζει το περιεχόμενο των εκδόσεων.
Σε μια προσπάθεια που τονίζει την εξωστρέφεια των συγγραφέων και των νέων λογοτεχνών, χωρίς όμως να ξεχνούν τους κλασσικούς δασκάλους μας, ξεκινάμε με την πρώτη ενότητα συνεργασιών που αφορά τους ιστολόγους.
Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΡΧΙΓΡΑΜΜΑ ΑΦΟΡΟΥΝ:
ΠΟΙΗΣΗ-ΔΙΗΓΗΜΑ-ΔΟΚΙΜΙΟ
Έτσι λοιπόν:
Αν οι πένες σας διψούν για μελάνι , οι εκδόσεις Αρχίγραμμα αναζητούν δημοσιευμένα πρωτότυπα έργα σας στα προσωπικά σας ιστολόγια και δικτυακούς τόπους. Τα κείμενα, χωρίς περιορισμό μεγέθους θα επιλεγούν και θα ταξινομηθούν σε ενότητες, ανάλογα με τους υποδεικνυόμενους συνδέσμους που θα μας αποστείλετε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Με την αποστολή των παρακάτω συνδέσμων, και αφού ταυτοποιηθούν τα στοιχεία που ζητούνται, όπως το ονοματεπώνυμο ή το ψευδώνυμο ,ώστε να αποφευχθεί η χωρίς έγκριση από τον αυτοεκδιδόμενο, στο κοινό, συγγραφέα, δηλώνετε ότι αυτά θα συμπεριληφθούν στο δεύτερο συλλογικό βιβλίο των εκδόσεων Αρχίγραμμα με τις πληροφορίες που θα δηλώσετε κατά την αποστολή των συνδέσμων. Αυτόματα δηλώνετε ότι είστε ο διαχειριστής του δικτυακού τόπου που δηλώνετε και κατανοείτε πλήρως ότι τα έργα θα διανεμηθούν ελεύθερα στο διαδίκτυο τηρώντας τους όρους των αδειώνCreative Commons , σε συλλογικό έργο του οποίου ο τίτλος και το εξώφυλλο θα αποφασιστεί κατόπιν προτάσεων των συμμετεχόντων και έπειτα ανοικτής ψηφοφορίας από το κοινό. Από τις εκδόσεις Αρχίγραμμα, δηλώνεται υπεύθυνα ότι θα τηρηθούν οι όροι χρήσης των παραπάνω και ότι από εκεί και έπειτα θα μπορεί ο καθένας να μοιράσει το έργο στο διαδίκτυο. Τέλος, να σημειωθεί ότι οποιαδήποτε εικόνα έχετε στην ήδη δημοσιευμένη ανάρτησή σας ή άλλο οπτικοακουστικό έργο , αν δεν είναι δικό σας δημιούργημα, δεν θα συμπεριληφθεί στο εικαστικό μέρος του βιβλίου.
Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την ανοικτή πρόσκληση για το δεύτερο συλλογικό βιβλίο των εκδόσεων Αρχίγραμμα έχετε, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Η πορεία του συλλογικού έργου θα σας γίνεται γνωστή από τους λογαριασμούς μας στα κοινωνικά δίκτυα ή από σχετικές αναρτήσεις στον παρόντα ιστότοπο. Ο χρόνος αποπεράτωσής του ενδέχεται να διαφέρει, αναλόγως το πλήθος των συμμετεχόντων και της έκτασης των κειμένων, παρόλα αυτά όμως την σχετική επιμέλεια των κειμένων σας θα πρέπει να την έχετε κάνει εσείς.


 
2013 | ιδεόστατο από την ανοικτή βιβλιοθήκη OPENBOOK Deluxe Templates. WP by Masterplan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...