Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών ψάχνει για τολμηρούς!


Πέρυσι το καλοκαίρι ταξιδέψαμε με πυξίδα τη Βιβλιοθήκη σε διαδρομές που ούτε φανταζόμασταν. Με συνταξιδιώτες τα παιδιά, τους γονείς και τους πολύτιμους εθελοντές μας. Φέτος, η καλοκαιρινή μας καμπάνια με θέμα τα χρώματα και τίτλο «Στις βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος» μας ανοίγει νέους ορίζοντες και μας δίνει πολύχρωμες παλέτες για να φτιάξουμε τον κόσμο των παιδιών πιο όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό. Σε όλο όμως αυτό το «καλλιτεχνικό» εγχείρημα, θα χρειαστούμε επίδοξους «καλλιτέχνες» που με πινέλο την όρεξη, τη φαντασία και την αγάπη προς τα παιδιά και τον τόπο τους, θα έρθουν στη βιβλιοθήκη να ζωγραφίσουν μια άλλη πιο όμορφη καθημερινότητα.

Μπορεί  να συμμετέχει εθελοντικά όποιος θέλει, από παιδιά (όπου θα χρειαστεί συγκατάθεση γονέα) μέχρι και πολύ μεγάλους συμπολίτες μας με παιδική καρδιά! Επίσης, φέτος σκεφτήκαμε να επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο αυτή την προσπάθεια με πιο πολλές δράσεις, ώστε το αντίκτυπο να είναι μεγαλύτερο και να πλησιάσουμε περισσότερα παιδιά και νέους! Γι αυτό θα χρειαστούμε βοηθούς «καλλιτέχνες» στη γενική υποστήριξη, αλλά και τολμηρούς εμψυχωτές κάποιων δράσεων. Αν μπορείτε να αφιερώσετε ένα 2ωρο από τον χρόνο σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και αν θέλετε να το αφιερώσετε σε δημιουργικές και διασκεδαστικές δράσεις, να γνωρίσετε κόσμο και να αποκτήσετε εμπειρίες, συμπληρώστε τη σχετική αίτηση εθελοντισμού που υπάρχει στη σελίδα της βιβλιοθήκης (www.serrelib.gr/epikoinonianew1.php)  και κάποιος θα έρθει σύντομα σε επαφή μαζί σας για να κανονιστεί συνάντηση. Αν δεν επικοινωνήσουμε μαζί σας, σας παρακαλούμε να μας πάρετε τηλέφωνο στο 2321098557.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, όλα αυτά γίνονται στα πλαίσια του Future Library με την αποκλειστική χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος που πέρυσι ανακαίνισε το νέο παιδικό μας τμήμα, με τον λόφο ανάγνωσης που είναι μοναδικός στον κόσμο! Σας περιμένουμε λοιπόν! Και όπως είπαμε, φέτος τολμήστε!


 
2013 | ιδεόστατο από την ανοικτή βιβλιοθήκη OPENBOOK Deluxe Templates. WP by Masterplan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...