Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Νέο ανοικτό e-book: 240'' - συλλογή διηγημάτων του Ηρακλή Λαμπαδαρίου240 δευτερόλεπτα ή 4 λεπτά. Αυτός είναι ο χρόνος που διαχωρίζει τον εγκεφαλικό θάνατο. Μεταφορικά μιλώντας, έναν θάνατο που μπορεί να προέλθει και από την αποστροφή για την ανάγνωση και την απουσία του βιβλίου γενικότερα στη ζωή μας. 

24 διηγήματα του Φιλολόγου και Δημιουργού των Εκδόσεων Σαΐτα, Ηρακλή Λαμπαδαρίου, με κεντρικό τους θέμα την αξία της Λογοτεχνίας και την απόλαυση της ανάγνωσης δημιουργούνται μέσα από αναμνήσεις του φωτογραφικού φακού εννέα φωτογράφων (Αναστάσιος Βογιατζίδης, Χρήστος Ζαφειριάδης, Χάρης Ιωαννίδης, Μαρία Καλογιώργη, Δημήτριος Κανελλόπουλος, Μέλη Μίχα, Διάνα Σεϊτανίδου, Γιώτα Τριανταφυλλίδου, Απόστολος Τσομπανόπουλος), παλεύοντας να συνυπάρξουν πλάι στη δύναμη της εικόνας.

Το όλο αποτέλεσμα δίνει την αφορμή για την έναρξη ενός project που απευθύνεται σε όλους όσους θα ήθελαν να μοιραστούν τη δική τους ιστορία για τις φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στη συλλογή, έχοντας πάντα ως θέμα τους το βιβλίο και την παρουσία (ή την απουσία) του στη ζωή μας. 
2013 | ιδεόστατο από την ανοικτή βιβλιοθήκη OPENBOOK Deluxe Templates. WP by Masterplan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...