Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Παγκρήτιος Διαγωνισμός Διηγήματος από το Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης Ηρακλείου


Το Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης Ηρακλείου στηρίζει με κάθε τρόπο το βιβλίο και τη δημιουργική έκφραση. Στο πλαίσιο των δράσεων πολιτισμού που διαρκώς υλοποιεί, προκηρύσσει παγκρήτιο λογοτεχνικό διαγωνισμό με θέμα «Καλοκαιρινές ιστορίες».

Γράψτε μια μικρή καλοκαιρινή ιστορία, με έκταση έως 700 λέξεις και στείλτε την μέσω e-mail στο cretebooks@gmail.com για να λάβετε μέρος στον λογοτεχνικό διαγωνισμό μας. Οι 3 καλύτερες ιστορίες που θα επιλέξει ο συγγραφέας Μάνος Κοντολέων θα βραβευθούν με τιμητικό δίπλωμα και δώρα σε ειδική Τελετή Απονομής.

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: 31η Αυγούστου 2013

Δώρα:
1ος Νικητής: Τιμητικό δίπλωμα + Δωροεπιταγή 200 €
2ος Νικητής: Τιμητικό δίπλωμα + Δωροεπιταγή 150 €
3ος Νικητής: Τιμητικό δίπλωμα + Δωροεπιταγή 100 €

Όροι Συμμετοχής:
✓ Στο Διαγωνισμό μπορεί ελεύθερα να συμμετέχει οποιοσδήποτε μόνιμος κάτοικος Κρήτης, άνω των 18 ετών. Το διήγημα θα πρέπει να είναι αδημοσίευτο έργο του ίδιου του διαγωνιζόμενου και να είναι γραμμένο στην ελληνική γλώσσα.
✓ Η αποστολή των διηγημάτων θα πρέπει να γίνει έως και την 31η Αυγούστου 2013, αποκλειστικά στο email: cretebooks@gmail.com μαζί με τα ακόλουθα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, πόλη διαμονής και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας του συμμετέχοντα. Το συμμετέχον διήγημα θα πρέπει να αποσταλεί ως συνημμένο αρχείο κειμένου Microsoft Word.
✓ Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή στον διαγωνισμό θα πρέπει το διήγημα να μην υπερβαίνει σε έκταση τις 700 λέξεις και να περιλαμβάνει στοιχεία που να σχετίζονται με το θέμα «Καλοκαιρινές ιστορίες».
✓ Ο Κριτής του Διαγωνισμού θα αξιολογήσει όλα τα διηγήματα που θα σταλούν στο Διαγωνισμό και θα πληρούν τους Όρους Συμμετοχής, και θα επιλέξει καταρχήν τη βραχεία λίστα 20 διηγημάτων που θα ανακοινωθεί δημόσια πριν την Τελετή Απονομής.
✓ Τα 3 καλύτερα διηγήματα που θα επιλέξει ο Κριτής του Διαγωνισμού θα βραβευθούν με τιμητικό δίπλωμα και δώρα σε ειδική Τελετή Απονομής που θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο στο Ηράκλειο, σε ημερομηνία και χώρο που θα ανακοινωθούν έγκαιρα. Η τελική αξιολόγηση του Κριτή δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.
✓ Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται ούτε ανταλλάσσονται με χρήματα.
✓ Από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι στο Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης Ηρακλείου και οι συγγενείς τους Α’ βαθμού.
✓ Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να μεταβάλουν τις ημερομηνίες, να ματαιώσουν το Διαγωνισμό ή/και και να αλλάξουν τα δώρα των νικητών.
✓ Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείτε να απευθύνεστε στο email: cretebooks@gmail.com
✓ Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων.
 
2013 | ιδεόστατο από την ανοικτή βιβλιοθήκη OPENBOOK Deluxe Templates. WP by Masterplan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...