Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ανοικτό e-book : "Ο αέρας" του Στέφανου Παπαχρήστου


Ελεύθερα διανέμεται στο διαδίκτυο το ψηφιακό βιβλίο του Στέφανου Παπαχρήστου με τίτλο "Ο αέρας".

Ο "αέρας" απέκτησε υπόσταση σε ένα ταξίδι στις Κυκλάδες.  Ο δυνατός άνεμος που σάρωνε το νησί έφερνε μυρωδιές και ανακάτωνε τα πάντα.  Έτσι γεννήθηκε η ιδέα για το μικρό πεζό.

Ο "αέρας" ξεσηκώνει ένα μικρό κόκκινο μαντήλι το κάνει δικό του και το ταξιδεύει.  Αυτό το κόκκινο μαντήλι, παιχνίδι του αέρα, θα του επιτρέψει να μπει στις ζωές των ανθρώπων και να τις αλλάξει.

Πολλές φορές η ζωή αλλάζει βηματισμό από μικρά περιστατικά.  Μπορεί να είναι τυχαία, αλλά εμείς τα εμηνεύουμε με τον τρόπο που μας ταιριάζει εκείνη τη στιγμή.  Πιστεύουμε ότι ίσως κάποιος Θεός, μηχανικός, ρυθμίζει τις ζωές για να τις κάνει να δουλεύουν καλύτερα.

Ο Στέφανος Παπαχρήστου γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα.  Η επαγγελματική του ενασχόληση είναι στον χώρο της πληροφορικής.  Οι ώρες που αφιερώνει στον εαυτό του γεμίζουν με την φωτογραφία και το γράψιμο. Ο "αέρας" είναι το πρώτο πεζό που δημιουργήθηκε αυτόνομα χωρίς να συνδέεται με κάποια φωτογραφία. Διατηρεί ένα blog που φέρνει σε επαφή τις δύο αυτές τέχνες στο: spapax.wordpress.com. Φωτογραφικός χώρος : www.flickr.com/spapax



 
2013 | ιδεόστατο από την ανοικτή βιβλιοθήκη OPENBOOK Deluxe Templates. WP by Masterplan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...