Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ανοικτό e-book : "Άλφα" του Βασίλη Παπαθεοδώρου, από τις Εκδόσεις Καστανιώτη


Οι Εκδόσεις Καστανιώτη προσφέρουν ελεύθερα σε ψηφιακή μορφή ePub το μυθιστόρημα "΄Αλφα" του Βασίλη Παπαθεοδώρου. Η μορφή ePub διαβάζεται από συσκευές ψηφιακής ανάγνωσης και κινητά τηλέφωνα, ενώ για την ανάγνωση από υπολογιστή μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ανοικτό λογισμικό Calibre.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μετά την ταραχώδη πορεία στις 17 Νοεμβρίου, ο Αλέξης και οι φίλοι του κλείνονται με εκατοντάδες άλλους νέους στο Πολυτεχνείο. Τις τρεις μέρες που θα μείνει εκεί, θα γνωρίσει το ψέμα και την προδοσία. Αλλά μαζί με αυτά θα γνωρίσει και την ελπίδα.
Η πραγματικότητα θα γίνει ο εφιάλτης του και οι εφιάλτες του θα μετατραπούν στα όνειρά του. Ο Αλέξης τελικά θα μάθει να αγαπά τον εαυτό του και τη ζωή…
Το Άλφα, που έχει βραβευτεί από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, είναι ένα νεανικό μυθιστόρημα γεμάτο ένταση. Η φαντασία εναλλάσσεται με την πραγματικότητα και οι σκηνές βίας με εκείνες της περισυλλογής. Πάνω απ’ όλα όμως είναι γεμάτο συμβολισμούς και αισιοδοξία, ένα βιβλίο που μας δείχνει ότι τρεις μέρες μπορεί να είναι και αρκετές για να αλλάξει κάποιος για πάντα. 
2013 | ιδεόστατο από την ανοικτή βιβλιοθήκη OPENBOOK Deluxe Templates. WP by Masterplan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...