Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

✔ 2 νέα ανοικτά e-books του Γιώργου Ντόβα




Τίτλος: "Ελένη & Μενέλαος"
Συγγραφέας: Γιώργος Ντόβας

Κατηγορία: Ιστορία Αγάπης
Ημ/νία Έκδοσης: 14/02/2017
Σελίδες: 47
Ηλικία: 18+


Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο Μενέλαος, συναντά την Ελένη εντελώς τυχαία, σε ένα Καφέ έξω από το Αντίρριο, πηγαίνοντας στην Πρέβεζα για μία κοινωνική εκδήλωση.
Συναντιούνται μόνον τα βλέμματα τους και αναπτύσσεται μία παράξενη έντονη έλξη.
Την βλέπει ξανά στην κοινωνική εκδήλωση, που περιέργως είναι και αυτή προσκεκλημένη.
Εκεί μιλάνε για πρώτη φορά. Η έλξη και η επικοινωνία τους είναι πολύ έντονη. 
Αποφασίζουν να γυρίσουν μαζί στην Αθήνα. 
Έντονα, αμοιβαία αισθήματα έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται μεταξύ τους. Πηγαίνουν στο Σπίτι του Μενέλαου. Η έλξη και η χημεία, γίνονται καθοριστικές και καταλήγουν να κάνουν παθιασμένο έρωτα. Εκεί η Ελένη γνωρίζει και την Έμα, την κόρη του Μενέλαου.
Την άλλη μέρα, η Ελένη πηγαίνει τον Μενέλαο στο Σπίτι της. Του εκφράζει τον απόλυτο έρωτα της και του προτείνει να μείνουν όλοι μαζί στο Σπίτι της.
Ο Μενέλαος συμφωνεί. Ανακοινώνουν τα αισθήματα τους στην Έμα και ζητάνε και την δική της γνώμη για την μετακόμιση στο Σπίτι της Ελένης.
Η Έμα ενθουσιάζετε με την ιδέα. Έτσι μετακομίζουν στο Σπίτι της Ελένης και αρχίζουν όλοι, ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή τους!



Τίτλος: "Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες"
Συγγραφέας: Γιώργος Ντόβας

Κατηγορία: Ιστορία Έρωτα και Φαντασίας
Ημ/νία Έκδοσης: 14/02/2017
Σελίδες: 99
Ηλικία: 18+


Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ένα βροχερό απόγευμα, συναντά μία παράξενη άγνωστη κοπέλα. Στην σύντομη συνάντηση τους, η κοπέλα του διοχετεύει ένα είδος “βιοενέργειας” και εξαφανίζεται.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ακολουθώντας μηνύματα που εμφανίζονται ξαφνικά μέσα στο μυαλό του, βρίσκεται να έχει πρόσβαση σε λογαριασμούς ξένων τραπεζών, αξίας πολλών εκατομμυρίων. 
Ακολουθώντας τα μηνύματα, αγοράζει μία πανάκριβη έπαυλη, σε ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, στα νησιά Turks & Caicos, στην Καραϊβική. Και όλα αυτά, με μία νέα ταυτότητα.
Λαμβάνει νέες οδηγίες. Του προτείνουν ένα νέο ξεκίνημα, με νέα ταυτότητα, καταθέσεις, την πολυτελή έπαυλη στα Turks & Caicos και μία απασχόληση για την οποία δεν του δίνουν καμία περιγραφή.
Εάν τα δεχτεί όλα αυτά, θα πρέπει να διαγράψει την μέχρι τότε ζωή του, να καταστρέψει όλα τα προσωπικά του στοιχεία και να εξαφανιστεί κυριολεκτικά. Χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Ιδιαίτερα στην οικογένεια του. Εάν δεχτεί, η οικογένεια του θα αποζημιωθεί και θα εξασφαλισθεί.
Τον προβληματίζει ιδιαίτερα αυτή η κατάσταση. Και αυτό γιατί δεν κατανοεί τις σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από αυτή την πρόταση. Ή θα ακολουθήσει τις οδηγίες και θα συνεχίσει το σχέδιο, ή δεν θα συμφωνήσει, θα ακυρώσει τα πάντα και θα συνεχίσει την μίζερη χωρίς μέλλον ζωή του.
Τι θα αποφασίσει; Την συνέχεια μπορείτε να την διαβάσετε στο Βιβλίο.


 
2013 | ιδεόστατο από την ανοικτή βιβλιοθήκη OPENBOOK Deluxe Templates. WP by Masterplan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...