Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Νέα κυκλοφορία : «Οι μνήμες των ψυχών» μυθιστόρημα του Διονύση Αλυσανδράτου


Το μυθιστόρημα του Διονύση Αλυσανδράτου «Οι μνήμες των ψυχών», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως, διατίθεται στο αναγνωστικό κοινό αποκλειστικά από τη αλυσίδα Public.

Με πλοκή που διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη στις 400 σελίδες του βιβλίου, ο συγγραφέας επιχειρεί κατάβαση στα άδυτα της ανθρώπινης ψυχής και των σχέσεων.

Η ζωή της Νάσιας Χαρίτου είναι μια διαρκής πορεία στο απόλυτο σκοτάδι, με ανησυχητικούς θορύβους στο κατόπι της. Η αμνησία και η μανία καταδίωξης που την κυριεύουν την οδηγούν στο ιατρείο του ψυχολόγου, Αλέξανδρου Φιλιππάτου. Είναι, όμως, μόνο η τύχη που τη στέλνει σε εκείνον ή και η διαίσθησή της που της λέει ότι μπορεί να εμπιστευτεί έναν άγνωστο περισσότερο και από τον σύζυγό της;

Η είσοδος του ψυχολόγου στη ζωή της περιπλέκει περισσότερο το μωσαϊκό των συμπτώσεων. Το παρελθόν της Νάσιας καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου και όσοι φαίνεται να γνωρίζουν κάτι, βρίσκονται μυστηριωδώς δολοφονημένοι.

Μπορεί η ψυχή να σε οδηγήσει σ’ αυτό που ο νους σου κρύβει; Ο ψυχολόγος και η Νάσια ξεκινούν ένα ταξίδι προς την αλήθεια, με εχθρούς το φόβο της λήθης, αλλά και τον κίνδυνο για τη ζωή τους. Είναι αρκετή η θέλησή τους για να τους αναδείξει νικητές σε μια μάχη που η λογική λέει ότι είναι χαμένη;


 
2013 | ιδεόστατο από την ανοικτή βιβλιοθήκη OPENBOOK Deluxe Templates. WP by Masterplan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...