Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Νέα κυκλοφορία : 7 γράμματα, μια ερωτική ιστορία του Απόστολου Μωραϊτέλλη


Δεν μπορεί κανείς να τσαλακώσει τις σελίδες του 7 γράμματα, αφού διαβάζεται διαδικτυακά. Aφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει στην παραζάλη του έρωτα και αν σας αρέσει πολύ, προτείνετέ το και στους φίλους σας.  Ιδανικός καιρός για τον έρωτα που έρχεται πάντα απρόβλεπτος σαν κλέφτης.

7 γράμματα, του Απόστολου Μωραϊτέλλη.

Μια ερωτική ιστορία σαν χιλιάδες άλλες. Μια ζωή που δεν συντροφεύει τα ημερολόγια, τους ανθρώπινους νόμους. Ένα συνεχόμενο θαύμα σε κόσμο που δεν ψάχνει τον Θεό του. Μια ωδή στην γυναίκα. Την αιτία που η ζωή ανέχεται τον πόνο. 
Η ζωή τους διάλεξε. Πρόσφερε τις στιγμές. Μια εναλλαγή που εξαντλεί τους πρωταγωνιστές. Τους ανθρώπους, τις θνητές μηχανές που αγωνίζονται ενάντια στον εχθρό χρόνο. Άνθρωποι βαφτισμένοι στην αγάπη. Παλεύουν να τον ζήσουν, να τον κρατήσουν. Μια σχέση που δεν την ζήλεψαν. Μια αναμέτρηση με τα σύνορα τους σε κάθε τους σμίξιμο. Ένας έρωτας χαραγμένος στα γράμματα του. 
Ζητώντας το πάθος που δεν γνώρισα, κουβαλώ την σκέψη σου κάθε στιγμή μου. Μαζί παντού, είσαι ο χρόνος που πάνω του ξετυλίγεται η κάθε μέρα μου. Σε εποχή που η ελπίδα σβήνει και η χαρά είναι πιο ακριβή κι από το χρυσό, εγώ, δραπέτης, με την ψυχή μου να ζωντανεύει στην λαχτάρα να σε ζήσει, ζω την ιερή μου στιγμή δέσμιος να γράφω μια ιστορία που την απειλεί η λογοκρισία των ανθρώπων.
Ταξιδευτές ζωής. Προσκυνητές της. Είναι δραπέτες του χρόνου. Σε δική τους εποχή χτίζουν φωλιές, αγκαλιές, γεμίζουν σεντούκια με μνήμες. Άρωμα που μένει στο χρόνο. .  
2013 | ιδεόστατο από την ανοικτή βιβλιοθήκη OPENBOOK Deluxe Templates. WP by Masterplan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...