Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Νέα κυκλοφορία: "Ο Συντονιστής" του Νίκου Τσάμη


Μόλις κυκλοφόρησε το καινούργιο μυθιστόρημα του Νίκου Τσάμη "Ο Συντονιστής". Διαβάστε ελεύθερα τα επτά πρώτα κεφάλαια του βιβλίου.

Πόσο "τυχαίο" μπορεί να είναι ένα απρόσμενο γεγονός; Τι κρύβεται πίσω από την "τυχαία" συνάντηση δυο άγνωστων μέχρι τώρα ανθρώπων, της Δανάης και του Αλέξανδρου, σ’ ένα εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια της Αθήνας; Τι γίνεται όταν άνθρωποι που ζουν φυσιολογικές ζωές καλούνται ν’ αντεπεξέλθουν σε καταστάσεις που αλλοιώνουν ακόμα και την ίδια την πραγματικότητα;

Ένας ιερέας σαμάνος που ζει τον έβδομο μ.Χ. αιώνα, ταγμένος σε μια αποστολή που του είχε ανατεθεί πολλούς αιώνες πριν τη γέννησή του, πυροδοτεί μια σειρά από αλυσιδωτά γεγονότα, τα οποία κορυφώνονται στη σημερινή εποχή, εμπλέκοντας ανθρώπους και καταστάσεις, χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση.     
Από την Αθήνα μέχρι το Παρίσι κι από την Νέα Υόρκη μέχρι το “Άγνωστο” οι ήρωες του βιβλίου ανακαλύπτουν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ότι η τύχη και το πεπρωμένο απέχουν ελάχιστα. Αποκτώντας δυνάμεις που αγνοούν τους νόμους της φύσης και θέτοντας στόχους που ξεφεύγουν από την ανθρώπινη λογική, οδηγούνται χωρίς δικαίωμα επιλογής σε καταστάσεις που ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Διαβάστε εδώ τα πρώτα επτά κεφάλαια του βιβλίου:
http://issuu.com/n.tsamis/docs/o.syntonistis?mode=window&viewMode=doublePage

Διαβάστε εδώ τις πρώτες κριτικές που γράφτηκαν για τον 'Συντονιστή':
https://www.facebook.com/o.syntonistis

Επισκεφθείτε την σελίδα του Νίκου Τσάμη: http://www.ntsamis.com

 
2013 | ιδεόστατο από την ανοικτή βιβλιοθήκη OPENBOOK Deluxe Templates. WP by Masterplan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...