Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

✔ Αναγνωστική πρόκληση για παιδιά 2018



Τι είναι η αναγνωστική πρόκληση για παιδιά; Είναι ένας διαφορετικός τρόπος να διαβάσουν τα πιτσιρικάκια σας/μας, μέσα σε όλο το 2018. Είναι ένα παιχνίδι που τα προκαλεί να διαβάσουν συγκεκριμένες κατηγορίες βιβλίων και να συμπληρώσουν τον αριθμό των απαιτούμενων αναγνωσμάτων για ολόκληρη τη χρονιά.
Απαιτούμενων αναγνωσμάτων; Είναι συγκεκριμένος αριθμός δηλαδή; Και ναί και όχι. Φέτος, η αναγνωστική μας πρόκληση θα έχει 3 στόχους. Θα διαλέξει το κάθε παιδί (με τη βοήθεια των γονιών του) ποιο στόχο θα θέσει για τη χρονιά του. Οι στόχοι είναι τα 13, 26 και 52 βιβλία, δηλαδή ένα βιβλίο ανά 4, 2 και 1 εβδομάδα μέσα στο 2018.
Και πώς θα γίνει αυτό; Παρακάτω θα βρείτε ένα πινακάκι με 52 διαφορετικές προτάσεις. Από αυτές θα πρέπει να συμπληρώσετε τουλάχιστον όσες και ο στόχος που θα διαλέξετε μαζί. Αν για παράδειγμα επιλέξετε το στόχο των 13 βιβλίων, θα πρέπει να συμπληρώσετε τουλάχιστον 13 από τις προτάσεις. Ένα βιβλίο μπορεί να ταιριάζει σε 2 ή περισσότερες από τις προτάσεις, αλλά εμείς θέλουμε να διαβάσει 13 διαφορετικά βιβλία. Έτσι, θα διαλέξετε 1 πρόταση από αυτές για το βιβλίο που θέλετε να ενταχθεί στην αναγνωστική μας πρόκληση.

✔ Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ: http://kokkinialepou.gr/anagnostiki-proklisi-2018/



 
2013 | ιδεόστατο από την ανοικτή βιβλιοθήκη OPENBOOK Deluxe Templates. WP by Masterplan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...