Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

✔ 2 δωρεάν e-books της Νιόβης Λύρη: "Πρωινό Ιντερσίτυ" & "Οι εθελοντές"




"Πρωινό Ιντερσίτυ" | Μυθιστόρημα

Σ' ένα νυχτερινό λύκειο στις δυτικές συνοικίες της Αθήνας έρχεται ο καινούργιος καθηγητής Αγγλικών, που είναι και ποιητής, καθώς και η παλιά του αγάπη και τώρα καθηγήτρια, δυναμική, με φιλόδοξα σχέδια. Μα οι μαθητές γνωρίζουν καλύτερα τα μυστικά της συνοικίας με την αγορά, το ποτάμι που πλημμυρίζει κάθε χρόνο και το τρένο, που θα οδηγήσει τους επιβάτες του προς το φως και την αλήθεια




"Οι εθελοντές" | Μυθιστόρημα

Τα μέλη της μη κυβερνητικής οργάνωσης "Πολίτες του Πλανήτη" ετοιμάζονται για το συνέδριό τους σε ένα νησί του Αιγαίου. Όμως, λίγους μήνες πριν το συνέδριο, μια νεαρή φώκια, προστατευόμενη μιας φιλικής τους οργάνωσης οικολόγων, βρίσκεται νεκρή, μαχαιρωμένη, σε μια έρημη παραλία του νησιού. Από εκείνη τη μέρα οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με ανεξήγητα φαινόμενα και αινιγματικές συμπεριφορές.



Η Νιόβη Λύρη γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Έχουν εκδοθεί ως τώρα τρία ελληνικά μυθιστορήματα με την υπογραφή της, "Μαχαίρι στην μπότα" (Οδυσσέας, 1997), "Οι εθελοντές" (Ελληνικά Γράμματα, 2003) και "Πρωινό Ιντερσίτυ" (Εστία, 2006), καθώς και μια νουβέλα στα Αγγλικά, "The doll and the horse", σε indie έκδοση από το Kindle Direct Publishing της Amazon. Aποσπάσματα από ημιτελή έργα της δημοσιεύει κατά καιρούς στο niovilyri.wordpress.com.



 
2013 | ιδεόστατο από την ανοικτή βιβλιοθήκη OPENBOOK Deluxe Templates. WP by Masterplan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...