Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός με θέμα «Πόλεμος & Ειρήνη» – Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης (Προθεσμία υποβολής: 30 Μαρτίου 2015)




Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης διοργανώνει λογοτεχνικό διαγωνισμό στην προσπάθεια της να προσφέρει στη βιβλιοφιλία και τους ανθρώπους που αγαπούν το βιβλίο και τη λογοτεχνία.

Στο διαγωνισμό, που έχει θέμα «Πόλεμος και Ειρήνη», μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ενήλικες που επιθυμούν να συγγράψουν ένα διήγημα ή ένα ποίημα και ίσως το έργο τους να είναι ένα από αυτά που θα βραβευτούν.

Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει 6 έργα από τα οποία το πρώτο έργο θα εκδοθεί αυτοτελώς ενώ τα υπόλοιπα, 2ο εως και 6ο έργο, θα εκδοθούν σε συγκεντρωτικό τόμο και παράλληλα θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης.

H τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση το Σεπτέμβριο (η ημερομηνία δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί).

Η Κριτική Επιτροπή αποτελείται από τους:
Γεώργιο Δελιόπουλο, λογοτέχνη, μέλος επιτροπής εκδόσεων ΚΔΒΚ.
Βασίλη Καλογήρου, λογοτέχνη, μέλος επιτροπής δράσεων ΚΔΒΚ.
Γρηγόρη Κοντό, φιλόλογο, μέλος  Δ.Σ ΚΔΒΚ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με ένα μόνο ποίημα ή με ένα μόνο διήγημα που να μην έχει δημοσιευθεί σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.

[ Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη του διαγωνισμού >> ]
 
2013 | ιδεόστατο από την ανοικτή βιβλιοθήκη OPENBOOK Deluxe Templates. WP by Masterplan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...