Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Παρουσίαση του νέου βιβλίου "Ο μοναδικός Άλμπερτ" του Δημήτρη Μαμαλούκα


Το Σάββατο 25 Μαίου 2013 στις 12.00 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο The Book Loft (Πατριάρχου Ιωακείμ 44. Κολωνάκι) θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Μαμαλούκα, του 3ου της σειράς Κρις Πινόκιο & Νοεμί Αστράκη, Τα Παιδιά του Χρόνου που έχει τίτλο "Ο μοναδικός Άλμπερτ" και κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες από τον εκδοτικό οίκο Κουκουνάρι.

Ο Τζίμι Ρέιν, διάσημος συγγραφέας κι εξερευνητής, εξαφανισμένος εδώ και χρόνια θα προσπαθήσει να εμφανιστεί, αν τον αφήσει ο απατεώνας που τον κρατάει αιχμάλωτο στη Χώρα της Βροχής!

Η δημοσιογράφος Νατάσσα Βησσαρίωνος θα διαβάσει αποσπάσματα από το βιβλίο, θα μιλήσει για την καινούργια περιπέτεια των Παιδιών του Χρόνου, ενώ ο ηθοποιός Αυγουστίνος Ρεμούνδος θα πρωταγωνιστήσει στον πιο απαιτητικό ρόλο της καριέρας του!

Ο Τζίμι Ρέιν θα απαντήσει σε ερωτήσεις, ίσως φάει μια καυτερή πίτσα, πάντως θα υπογράψει τα βιβλία, θα βάλει πολλές σφραγίδες και θα μοιράσει από ένα αναμνηστικό συλλεκτικό δώρο σε όλους όσοι παρευρεθούν!


Μια νέα περιπέτεια των Παιδιών του Χρόνου!
Πώς θα σωθεί ο μικρόσωμος, αλλά πανέξυπνος Άλμπερτ που βρέθηκε παγιδευμένος στο Σαν Φρανσίσκο το 1906, λίγες ώρες πριν ξεσπάσει ο μεγάλος σεισμός που κατέστρεψε τη μισή πόλη;
Θα ξαναβρεί ο Κρις Πινόκιο το μικρό Fiat 500 που είναι στην πραγματικότητα μια χρονομηχανή; Και ο Μπάκι, το μικρό κουτάβι, πού εξαφανίστηκε;
Όσο για τη Νοεμί Αστράκη, την τρίτη της παρέας, εκείνη ετοιμάζεται μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά και τους καθηγητές του ασυνήθιστου σχολείου της, των Εκπαιδευτηρίων «Παίδευσις», να αναχωρήσουν για ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ιταλία, ένα ταξίδι που θα αποδειχτεί γεμάτο εκπλήξεις, άλλες πολύ γοητευτικές κι άλλες πολύ επικίνδυνες!
Τι θα πρωτοκαταφέρει ο πολυμήχανος Κρις κι η ατρόμητη Νοεμί όσο ο Τζίμι Ρέιν, ο πραγματικός συγγραφέας των βιβλίων των Παιδιών του Χρόνου παραμένει αιχμάλωτος στη Χώρα της Βροχής; Μάλλον τίποτα αν δεν τον βοηθήσεις εσύ μικρέ μου αναγνώστη!

 
2013 | ιδεόστατο από την ανοικτή βιβλιοθήκη OPENBOOK Deluxe Templates. WP by Masterplan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...