Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Ηχογραφημένη λογοτεχνία με download


Όταν τα βιβλία μεταμορφώνονται σε ήχο, η λογοτεχνία συναντά τη φαντασία εμπλουτίζοντας την εμπειρία της απόλαυσης. Τα ηχοβιβλία (audiobooks) αποτελούν μια σκηνοθετημένη εκδοχή του λογοτεχνικού έργου με κατά περίπτωση ξεχωριστούς χαρακτήρες και ερμηνευτές, με μουσική επένδυση και ειδικά σχεδιασμένα ηχητικά τοπία, που δίνουν στο γραπτό λόγο μια ξεχωριστή πνοή.

Η Pathos Publishing, μια εκδοτική εταιρεία προσανατολισμένη στην παραγωγή και την ηλεκτρονική διανομή audiobooks στην ελληνική γλώσσα, παρουσιάζει τη νέα της πλατφόρμα στη ιστοσελίδα www.pathospublishing.com. Με μοντέρνα δομή, ανανεωμένη δυναμική σχεδίαση και πρωτοπόρες λειτουργίες, δίνει τη δυνατότητα σε εσάς τους λάτρεις της λογοτεχνίας να ανακαλύψετε ξανά τον κόσμο των ηχογραφημένων βιβλίων.

Στη συλλογή του βιβλιοπωλείου μας θα βρείτε διαθέσιμα audiobooks σημαντικών συγγραφέων: Άλκη Ζέη, Σοφία Ζαραμπούκα, Ζωρζ Σαρή, Μάνος Ελευθερίου, Γιάννης Ξανθούλης, Πέτρος Τατσόπουλος, Λουίς Σεπούλβεδα, Ρίτσαρντ Μπαχ, Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, και άλλους.

Audiobooks, άμεσα, με download.
Απολαύστε ηχητικά δείγματα βιβλίων από μοναδικές φωνητικές ερμηνείες - ή τους ίδιους τους συγγραφείς τους να τα διαβάζουν - και αποκτήστε audiobooks άμεσα, μέσω download, για να τα απολαύσετε όπου κι αν είστε, ότι κι αν κάνετε, από οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιείτε (υπολογιστή, ταμπλέτα, smartphone, mp3 player). Διαβάστε πως αυτό λειτουργεί κάνοντας κλικ εδώ.

Είστε συγγραφέας, εκδότης ή κάτοχος ολοκληρωμένων audiobooks έργων; Εμπιστευθείτε το λογοτέχνημα ή το ηχογραφημένο περιεχόμενό σας στους πρωτοπόρους τους είδους, δείτε το να εκδίδεται και να διανέμεται ψηφιακά από την πλατφόρμα μας ακολουθώντας “ζωντανά” τις πωλήσεις του! Οι audiobook παραγωγές της Pathos Publishing δημιουργούνται με τη συνεργασία μιας ομάδας ταλαντούχων ηθοποιών, φωνητικών ταλέντων, μουσικών και τεχνικών, με στόχο την υψηλή ποιότητα ακρόασης.

Κινηματογράφος για την ακοή, και τη φαντασία.
Σας καλωσορίζουμε στον συναρπαστικό κόσμο της ηχογραφημένης λογοτεχνίας. Δοκιμάστε την εμπειρία της “ακουστικής” ανάγνωσης και παραμείνετε συντονισμένοι για συναρπαστικά νέα και ακροάσεις!

Σχετικά links: Pathos Publishing | Facebook | Twitter
 
2013 | ιδεόστατο από την ανοικτή βιβλιοθήκη OPENBOOK Deluxe Templates. WP by Masterplan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...